Blog

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

Mostanában több fekete-fehér tájképpel kísérletezem. Az ihletet néhány régi marokkói nyaralás során készült negatív kép adta, amely sok boldog emléket idézett fel. A technika egyfajta tájkép rajzolás, amely során megpróbáljuk lerajzolni az üres tereket, illetve meglátni azt, ami nincs is ott.

A múlt héten egy kiállításon voltam a városi galériában. Kortárs festőművészek, fotósok és konceptuális művészek gyűjteménye volt megtekinthető. Sok szempontól inspirálónak találtam, sok szempontból viszont nem. Engedd meg, hogy bemutassam a kiállítást az én nézőpontomból.

Amikor festeni kezdtem, minden apró tárgyat nagy részletességgel próbáltam megragadni és beilleszteni egy részletgazdag környezetbe. Amikor később megnéztem a képeket, rájöttem, hogy a néző nem tudja, melyik részletre fókuszáljon először. A minimalizmus felfedezése nekem sokat segített. Van 5 tippem számodra, amely neked is a segítségedre lehet.

Készítsd el weboldaladat ingyen!